Koopwoning verhuren Tilburg

Wilt u uw koopwoning verhuren Tilburg? Ook daarvoor bent u bij Expats Tilburg aan het juiste adres! Als uw woning te koop staat en u al een andere woning heeft gevonden, is het erg lastig de dubbele lasten op te brengen. Daarom kunt u kiezen voor het verhuren via de Leegstandswet. Zo mag u uw te koop staande woning verhuren en hoeft u maar beperkte huurbescherming te garanderen. Omdat expats vaak op zoek zijn naar tijdelijke huurwoningen, zijn zij een ideale kandidaat voor het huren van uw koopwoning!

Koopwoning verhuren Tilburg: Leegstandswetverhuur

Om te kunnen verhuren via de Leegstandswet, dient u een leegstandswet vergunning aan te vragen bij de gemeente Tilburg. U dient rekening te houden met een aantal voorwaarden die de gemeente Tilburg heeft. Zo dient de woning in de 12 maanden voor de verhuur bewoond te zijn geweest door de eigenaar en mag de woning niet langer dan 3 jaar zijn verhuurd in de 10 jaar voor de leegstandswetverhuur. Ook dient u er rekening mee te houden dat het tot 6 weken kan duren voordat u uw vergunning ontvangt en dat u toestemming nodig heeft van uw bank.

Koopwoning verhuren Tilburg: Onze werkwijze

Expats Tilburg heeft veel ervaring met het verhuren van huizen. Naast het verhuren aan expats, kunt u ook bij ons terecht voor o.a. het verhuren van uw te koop staande woning. Uw woning wordt op diverse websites geplaatst voor woningzoekenden. Wij streven uw woning binnen korte tijd te hebben verhuurd. De potentiële huurder wordt gescreend op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Zo heeft u zekerheid over de achtergrond van uw huurder. Daarnaast doen wij een initiële inspectie van de woning, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en stellen wij een degelijk huurcontract voor u op.

Uw koopwoning verhuren Tilburg via Expats Tilburg? Mail naar info@expatstilburg.nl of bel 013 – 7620 820. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Meld direct uw woning aan!

Close

EXPATS LEIDEN

Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!

 • [contact-form-7 id="129" title="popup"]
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close