Leegstandswet Tilburg

Meer informatie over leegstandswet Tilburg? Expats Tilburg voorziet u van advies en verhuurt uw woning binnen korte tijd aan expats! Om te kunnen verhuren via de Leegstandswet, dient u een leegstandwet vergunning aan te vragen bij de gemeente Tilburg. Door onze connecties en ruime ervaring kunt u uw woning zonder zorgen verhuren!

Leegstandswet Tilburg: Wat zijn expats?

Expats zijn werknemers uit het buitenland die zijn ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Expats genieten een hoog inkomen en kunnen hierdoor huren in het duurdere segment. Door de tijdelijke aard van hun arbeidscontract zijn zij in veel gevallen op zoek naar gemeubileerde, tijdelijke woningen. Uw woning komt na de verhuurperiode weer vrij voor een nieuwe verhuurperiode, verkoop of eigen gebruik.

Leegstandswet Tilburg: Werkwijze Expats Tilburg

Wij streven uw woning binnen korte tijd te hebben verhuurd. De potentiële huurder wordt gescreend op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Zo heeft u zekerheid over de achtergrond van uw huurder. Daarnaast doen wij een initiële inspectie van de woning, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en stellen wij een degelijk huurcontract voor u op. U kunt ook bij Expats Tilburg terecht voor het beheren van uw woning. Wij bieden technisch en financieel vastgoedbeheer aan.

Meer informatie over de Leegstandswet Tilburg? Mail naar info@expatstilburg.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Meld direct uw woning aan!

Close

EXPATS LEIDEN

Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!

 • [contact-form-7 id="129" title="popup"]
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close