Leegstandswetverhuur Tilburg

Leegstandswetverhuur Tilburg? Ook daarvoor bent u aan het juiste adres bij Expats Tilburg! Als het wat langer duurt voordat u uw woning heeft verkocht, kunnen dubbele lasten erg lastig zijn op te brengen. Een uitkomst is dan verhuren via de Leegstandswet. Uw woning blijft dan gewoon te koop staan, terwijl u huurinkomsten ontvangt. Andere voordelen zijn dat uw woning niet leeg staat en hierdoor minder gevoelig is voor vandalisme en dat u beperkte huurbescherming dient te garanderen. Als de woning is verkocht is het gemakkelijker de huurder te laten vertrekken.

Leegstandswetverhuur Tilburg: Wat zijn expats?

Expats zijn werknemers uit het buitenland die worden ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Door hun hoge inkomen zijn het betrouwbare huurders en komen zij in aanmerking voor huurwoningen in het duurdere segment. Dit zijn huurwoningen die andere huurders niet willen of kunnen betalen. Doordat expats vaak een tijdelijk arbeidscontract in Nederland hebben, zijn zij op zoek naar tijdelijke huurwoningen. Vaak kunt u uw meubels gewoon laten staan. Na de verhuurperiode komt uw woning weer vrij voor een nieuwe huurperiode, eigen gebruik of verkoop.

Leegstandswetverhuur Tilburg: Werkwijze Expats Tilburg

Expats Tilburg zorgt voor een gescreende huurder, zo kunt u zonder zorgen uw woning verhuren. Ook stellen wij een waterdicht huurcontract op en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht. Door middel van actieve online marketing en onze connecties met bedrijven vinden wij binnen korte tijd een expat-huurder voor uw woning. Omdat expats tijdelijke huurwoningen zoeken, zijn zij erg geschikt voor woningen die verhuurd worden via de Leegstandswet. Voor een geheel zorgeloze verhuurperiode kunt u kiezen voor vastgoedbeheer van Expats Tilburg. Wij bieden financieel en technisch vastgoedbeheer.

Meer informatie over Leegstandswetverhuur Tilburg via Expats Tilburg? Neem contact op via 013 – 7620 820 of mail naar info@expatstilburg.nl!

Meld direct uw woning aan!

Close

EXPATS LEIDEN

Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!

 • [contact-form-7 id="129" title="popup"]
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close