Verhuren aan expats Tilburg

Geïnteresseerd in verhuren aan expats Tilburg? Expats Tilburg voorziet u van alle informatie omtrent het verhuren aan expats! Door onze ruime ervaring op de lokale Tilburgse markt weten wij precies hoe úw woning het snelst verhuurd!

Verhuren aan expats Tilburg: Wat is een expat?

Expats zijn werknemers uit het buitenland die worden uitgezonden door een buitenlands bedrijf of ingehuurd door een bedrijf in het buitenland. Het zijn betrouwbare huurders doordat zij een hoog inkomen genieten. Hierdoor zijn zij op zoek naar huurwoningen in het duurdere segment, dit zijn woningen die andere huurders niet kunnen of willen betalen. Expats hebben vaak een arbeidscontract van 1 tot 3 jaar, hierdoor zijn zij op zoek naar huurwoningen die tijdelijk te huur zijn. Na de verhuurperiode komt uw woning dus weer vrij voor een nieuwe verhuurperiode, eigen gebruik of verkoop. In veel gevallen kunt u uw meubels gewoon laten staan! Ideaal voor verhuurders die zelf ook tijdelijk in het buitenland verblijven, maar hun woning niet willen verkopen.

Verhuren aan expats Tilburg: Wat doet Expats Tilburg?

Expats Tilburg zorgt voor optimale online exposure van uw woning. Zo vinden wij binnen korte tijd een geschikte huurder die wordt gecontroleerd op kredietwaardigheid, identiteit en antecedenten. Daarnaast zorgen wij voor een initiële inspectie van de woning, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en doen wij een initiële inspectie van de woning. U kunt ook bij ons terecht voor het beheren van uw woning. Wij bieden technisch en financieel vastgoedbeheer. Vraag uw makelaar naar meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie.

Uw woning verhuren aan expats Tilburg? Neem contact op via info@expatstilburg.nl of bel 013 – 7620 820.

Meld direct uw woning aan!

Close

EXPATS LEIDEN

Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!

 • [contact-form-7 id="129" title="popup"]
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close