Woning verhuren Tilburg

Woning verhuren Tilburg? U bent aan het juiste adres bij Expats Tilburg! Wij zorgen voor de juiste expat huurder die binnen korte tijd uw woning betrekt. Door onze ervaring op de Tilburgse woningmarkt en connecties met bedrijven, zijn wij dé partij voor het verhuren van uw woning in Tilburg.

Woning verhuren Tilburg: Werkwijze Expats Tilburg

Expats Tilburg zorgt dat uw woning op diverse sites voor woningzoekenden geplaatst wordt. Daarnaast matchen wij uw woning aan woningzoekenden in ons bestand. De potentiële huurder wordt gecontroleerd op kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit. Ook zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht, doen wij een initiële inspectie van de woning en stellen wij een waterdicht huurcontract op. Voor een geheel zorgeloze verhuurperiode kunt u bij ons terecht voor het beheren van uw woning. Wij bieden financieel en technisch vastgoedbeheer aan. Vraag uw verhuurmakelaar naar meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie.

Woning verhuren Tilburg: Wat zijn expats?

Expats zijn werknemers uit het buitenland die zijn ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Expats genieten een hoog inkomen en kunnen hierdoor huren in het duurdere segment. Door de tijdelijke aard van hun arbeidscontract zijn zij in veel gevallen op zoek naar gemeubileerde, tijdelijke woningen. Uw woning komt na de verhuurperiode weer vrij voor een nieuwe verhuurperiode, verkoop of eigen gebruik.

Wilt u uw woning verhuren Tilburg via Expats Tilburg? Neem vandaag nog contact met ons op via info@expatstilburg.nl!

Meld direct uw woning aan!

Close

EXPATS LEIDEN

Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!

 • [contact-form-7 id="129" title="popup"]
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close